3a DIVISIÓ

La Pobla obté contra el Blanes un triomf clau per a la permanència

Virgili i Aleixo van encarrilar la victòria abans de la mitja hora

Santi Coch
TÈCNIC DE LA P. DE MAFUMET
«Hem estat bé, però ens ha faltat sentenciar. Això és perillós perquè ens hem relaxat i al final acabes patint perquè en qualsevol moment et poden empatar»
«Puntuar dimecres a Premià seria molt important»

La Pobla de Mafumet va obtenir ahir una victòria molt important en la lluita contra la permanència contra un rival directe, el Blanes, que queda gairebé sentenciat. Dimecres, l'equip de Santi Coch tindrà un altre partit clau contra un altre equip de baix, el Premià.

El partit va començar de manera immillorable per a la Pobla, ja que Virgili va marcar en el segon minut de joc després d'una assistència de Ton Alcover, que havia rebut la passada d'Aleixo. El gol va donar tranquil·litat al joc dels locals, que van poder fer el segon en una acció en què el porter va rebutjar el xut de Ñoño i, tot seguit, Roca va fer una rematada de tisora per sobre del travesser. La millor ocasió del Blanes abans del descans va ser una falta executada per Alberto que el porter Sergio va rebutjar a córner. Poc després, Aleixo va fer el segon gol: va arrencar amb velocitat, va penetrar a l'àrea escorat a la dreta i, en lloc de centrar, va sorprendre el porter visitant amb un xut al primer pal que va entrar per l'escaire.

La segona meitat va començar amb la mateixa dinàmica de la primera, amb domini dels locals, que van estar a punt de marcar en dues rematades consecutives de Roca i en un xut llunyà que va sortir alt del mateix jugador, que va veure avançat el porter del Blanes. En l'últim quart d'hora l'equip de la Selva va fer el seu gol en un penal molt dubtós per mans de Fernando, però, fins al final, va inquietar poc la porteria local.

LA POBLA DE MAFUMET
2
BLANES
1
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Fernando, Ñoño, Denís, Cristino, Roca, Aleixo (Llobet, 74'), Ton Alcover (Alfons, 54'), Virgili (Ettiene Eto'o, 60'), Yael i Sergi Juste.
BLANES:
Sergi Andrés, Aleix Camps, Dennis, Oriol Vila, Aitor (Borrego, 45'), Narcís, Ayats (Espinoza, 45'), Alberto, Bio (Dani, 67'), Jonathan i Finidi.
GOLS:
1-0 (2') Virgili. 2-0 (29') Aleixo. 2-1 (76') Finidi (p.).
ÀRBITRE:
Liarte Pérez.
T.G.:
Als locals Fernando, Ñoño i Cristino; i als visitants Oriol Vila i Borrego.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.