MOTOR / GRAN PREMI DE QATAR DE MOTOCICLISME

Un voluntariós Elias acaba en el quart lloc

Toni Elias
GRESINI (4t Moto2)
«Estic molt cansat i una mica marejat, però el quart lloc és molt millor del que m'esperava»
«Em van operar fa deu dies i psicològicament he tingut moments molt durs aquesta setmana, en els quals no em veia amb cor d'obtenir cap punt»

Toni Elias no va poder certificar amb un podi la bona cursa que va fer en el debut de la nova categoria. El pilot manresà va estar en posicions de podi fins a poques voltes del final, però adolorit, encara, per les lesions que arrossega al turmell i al canell, va acabar sucumbint al ritme dels rivals. La seva setmana ha estat molt complicada i el que millor ho reflecteix és el moment en què, després de la cursa, un membre de l'equip li desembolicava l'embenatge que duia al turmell, mentre la cara del català reflectia cansament. El manresà, que va córrer infiltrat, va cedir en les últimes voltes i va retrocedir fins a la cinquena posició, tot i que en l'últim gir va esprémer el seu físic, va avançar un lloc i va acabar quart.

La victòria històrica en la primera cursa de Moto2 va ser per al jove japonès Shoya Tomizawa, que es va beneficiar de la lluita pel segon lloc entre Jules Cluzel i Álex Debón per obrir un forat insalvable en el tram final. Joan Olivé va debutar en la categoria amb una discreta 32a posició i Àxel Pons va abandonar la cursa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.