3a DIVISIÓ

La Pobla i la Rapitenca, amb necessitats inusuals

Afrontenl'enfrontament de demà en plena lluita per evitar el descens

En els últims dos cursos, els dos equips havien assolit l'objectiu sense tenir gaires problemes

El duel que la Pobla de Mafumet i la Rapitenca protagonitzaran demà arriba amb dos equips necessitats. Els grana, perquè si no vencen s'acostaran perillosament a la zona de descens, i els blaus, que estan en una situació molt delicada, perquè en cas de derrota es complicarien moltíssim la salvació, ja que afrontarien l'últim tram de tres partits amb un marge baixíssim. De fet, en les últimes campanyes, cap dels dos equips havia ocupat una posició tan baixa en la classificació a hores d'ara ni havia sumat tan pocs punts.

La temporada passada, per exemple, la Pobla ja tenia assegurada la salvació i la Rapitenca l'havia deixat molt ben encarrilada, mentre que fa dos cursos els dos equips estaven ben a prop de la zona d'ascens. Llavors, els blaus van lluitar per la quarta posició fins a l'última jornada. Un any abans, l'equip del Montsià també va estar en una situació delicada, a dos punts de la zona de descens, tot i que llavors hi havia quatre equips entremig i van poder salvar la categoria gràcies a dues victòries i un empat en els últims quatre enfrontaments.

A diferència dels últims cursos, aquesta temporada acabar en la dissetena posició, la que ocupa actualment la Rapitenca, no garanteix la permanència, ja que el Terrassa ja ha baixat, el Gavà està a punt de fer-ho i un tercer equip català jugarà amb tota probabilitat la promoció de descens. És per això, que la salvació estarà assegurada a partir de la catorzena posició. La que ocupa, precisament, la Pobla.

Això, però, en el supòsit que cap català pugi a 2a B, un fet que tenint en compte el rendiment de l'Hospi i el Reus, sembla poc probable, tal com confia l'entrenador de la Rapitenca, Jordi Fabregat, que té dues baixes importantíssimes amb vista al duel clau de demà: els sancionats Mario i Chavero.

LES XIFRES

Temporada actual EQUIP POSICIÓ PUNTS La Pobla Mafum. 14è 39 Rapitenca 17è 33
Temporada 2008/09 EQUIP POSICIÓ PUNTS La Pobla Mafum. 10è 46 Rapitenca 14è 39
Temporada 2007/08 EQUIP POSICIÓ PUNTS Rapitenca 7è 50 La Pobla Mafum. 8è 49
Temporada 2006/07 EQUIP POSICIÓ PUNTS Rapitenca 13è 38
Temporada 2005/06 EQUIP POSICIÓ PUNTS Rapitenca 6è 52 * Dades en la jornada 34


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.