Futbol català

Un dèficit a resoldre pel Nàstic

Luis César treballa a fons els xuts i les rematades per «millorar la punteria i les sensacions»

Vol que el Nàstic recuperi la confiança perduda en el gol amb vista al partit clau de demà

326
MINUTS
fa que el Nàstic no marca. Són més de tres partits i mig

El Nàstic passa un mal moment per culpa, en part, de la falta de gol. No n'ha fet cap en els tres últims partits i l'últim és de la primera meitat del duel contra el Real Unión, obra de Mairata. Des de llavors han passat 326 minuts sense que el Nàstic hagi marcat, i amb un sol punt de 12 possibles. La confiança en atac, en el gol, es va perdent, i per això Luis César va dedicar tot l'entrenament d'ahir a les jugades ofensives, és a dir, a les centrades, les rematades i els xuts. «Hem de millorar la punteria i les sensacions», va explicar el tècnic gallec després de la sessió.

L'objectiu és que els jugadors del Nàstic, sobretot els ofensius, guanyin confiança i millorin l'estat anímic en les accions que decideixen els partits. En els partits anteriors a aquesta sequera golejadora, el Nàstic vivia, en gran part, de les accions a pilota aturada, de manera que continuava tenint un dèficit en la resta de jugades ofensives. José Mari, N'Gal, Roberto i Rubén Navarro, els davanters del Nàstic, personalitzen la falta de gol, ja que entre tots sumen només 12 gols, 4dels 17 dels grana en la segona volta. Luis César, a més, té clar que el Nàstic necessita gol per al duel clau de demà a la tarda contra el Cadis al Nou Estadi, que el tècnic gallec vol guanyar «perquè no es parli més del descens i perquè l'afició vegi guanyar el seu equip». Luis César assegura que té més o menys clara l'alineació, però que no la decidirà del tot fins després de l'entrenament d'aquest matí, l'últim abans del partit de demà.

Miguel Ángel: «No baixarem; està descartat»

J.J.

Luis César va demanar ahir a l'equip, en la roda de premsa prèvia al partit de demà, que oblidi el temor a perdre que l'ha afectat tota la temporada, sobretot a casa, i que l'ha limitat moltíssim. Tot seguit, Miguel Ángel va atendre els mitjans i va demostrar que, de por i pessimisme, gens ni mica: «El que està clar és que no baixarem; està descartat. Pel nostre cap no passa res més que no sigui derrotar el Cadis. Estem confiats a donar una alegria a l'afició i superar els 50 punts. No fallarem.» Miguel Ángel va fer una crida perquè l'afició vagi a l'estadi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Geòrgia, el valor de l’antiestètica

 

Els grans favorits no fallen

BARCELONA / LONDRES
 
 
Richy Álvarez
Jugador del Girona entre el 2011 i el 2017 (Capità de l’equip en el primer ascens a la màxima categoria)

“S’ha de gaudir del que es té ara”

Girona
 

Cavendish ja en suma 35

BARCELONA / SAINT VULBAS
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 

Josué Canales pren el tren olímpic

barcelona
 

Raphinha contra Araujo a Las Vegas

BARCELONA