Futbol català

1a CATALANA

AIGUAFREDA / VIC

L'Aiguafreda opta per fusionar-se amb el Vic si dilluns ningú posa els diners per quedar-se

«Unes persones em van trucar per preguntar quants diners farien falta –de 90.000 i a 100.000 euros– i quant temps tenien per decidir-se –fins dilluns–, per tant, encara mantenim l'esperança de continuar jugant amb el nom de l'Aiguafreda», explicava ahir el president del club, Ricard Campasol. Però si aquesta gent no es decideix a invertir, ja tenen clar que la solució serà la fusió amb el Vic. «De les ofertes que teníem sobre la taula, entre els jugadors i nosaltres hem optat per escollir la del Vic, on la majoria són osonencs.» El pacte amb el Vic ja està totalment definit: la direcció esportiva de l'Aiguafreda en ple es faria càrrec de la direcció esportiva del primer equip del Vic, i ells decidirien quins jugadors es queden, quins de l'Aiguafreda hi van i quins fitxatges faran.

El Mollet insisteix.

El tercer classificat del grup 1 de preferent no està d'acord amb els arguments del comitè de competició per desestimar la seva petició d'ajornar la promoció d'ascens a 1a catalana entre l'Olot i l'Horta, i ja ha apel·lat contra la decisió. «La petició no està basada únicament i exclusivament en rumors, sinó que en força mitjans de comunicació catalans s'ha sentit i llegit aquests dies declaracions del mateix president de l'Aiguafreda posant de manifest que havia arribat a un acord amb el Vic, titllar-ho de rumor, a hores d'ara, és voler desconèixer la realitat», diu el president del Mollet Feliu Tura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

McNulty, el primer vermell

Oeiras / Girona
 

La vella guàrdia no falla

Girona
 
 

Brots verds entre els dubtes

Girona
 
Fernando San Emeterio
Director esportiu del BÀsQUET GIRONA

“No vull que hi hagi excuses ni egoismes”

Girona
 

L’1x1 del València-Barça

 

De maneta en maneta

barcelona
 

Granollers i Zeballos, a semifinals de Cincinnati

barcelona / cincinnati