Més esport

Bellreguard es prepara per a la cursa d'estiu vora mar

A falta de poc menys d'una setmana per a que es realitze la II Cursa d'estiu a la platja de Bellreguard, ja son més de 165 les persones que s'han inscrit. La regidoria d'Esports ha organitzat aquesta cursa programada per al proper diumenge, dia 27 de juny, en la que la protagonista serà un recorregut de 10 km, dividit en tres voltes a un circuit urbà per la platja.

Abans que es dispute aquesta prova, seran les Dones de Bellreguard les que aprofitaran les primeres hores del matí per fet la coneguda «Ruta del Colesterol». Des de les 8 del matí, aquells que vulguen participar, recorreran vora 4 km.

Més tard, una vegada finalitzada la prova de 10 quilòmetres, serà el torn de les categories de cadet, benjamí, aleví, infantil, pre-benjamí i barrufets.

La inscripció estarà oberta fins el divendres 25 de juny i té un cost de 3€, excepte per a les categories de cadets fins al barrufets, que serà gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia