3a DIVISIÓ

Eto'o, un revulsiu per a la Pobla

Etienne, el germà petit del davanter de l'Inter, s'ha fet un fix en l'onze del filial del Nàstic

Ha marcat quatre gols en cinc partits, una aportació clau en l'enlairament dels grana

Un cop solucionats els tràmits burocràtics que no li permetien jugar, Etienne Eto'o va debutar amb la Pobla en el duel contra el Castelldefels el 16 de desembre. Va entrar substituint Llobet en el minut 60 i va marcar un gol, el 3-1, que va resultar clau en la victòria dels grana (3-2). No ha passat ni un mes des d'aquell debut i el davanter camerunès, germà petit de Samuel Eto'o, ja ha demostrat que la seva primera actuació no va ser cosa d'un dia de sort, ja que ha marcat tres gols més en els quatre duels que ha disputat des de llavors.

De fet, l'aportació del jove atacant de 20 anys ha resultat fonamental en l'enlairament del filial del Nàstic, ja que el seu gol contra el Vilanova en la jornada 18 va permetre als grana empatar (1-1) i la diana de diumenge passat contra el Llagostera va ser l'inici de la reacció que va acabar en victòria. A més, en el triomf dels del Tarragonès contra el Blanes (2-0) just abans de l'aturada nadalenca, va marcar la sentència.

L'entrenador de la Pobla de Mafumet, Santi Coch, està molt satisfet amb l'aportació del camerunès. I no només per les seves dianes. «Ens dóna gols i té definició, però també ens ofereix altres coses: aguanta la pilota, obre a les bandes. És un jugador d'equip», afirma el tècnic del filial del Nàstic.

Etienne Eto'o va arribar a la Pobla després de quedar-se sense equip. Un fet que no deixa de ser estrany tenint en compte que va tenir un rendiment més que destacat el curs passat en el juvenil del Mallorca, on va ser el segon màxim golejador i, fins i tot, va debutar en el Mallorca B, marcant gol en la fase d'ascens a segona B.

LES DADES

PARTIT
MINUTS / GOLS
La Pobla - Castelldefels
30'
1
Vilanova - la Pobla
90'
1
La Pobla - Cassà
69'
1
La Pobla - Premià
90'
0
La Pobla - Llagostera
87'
1
Partits jugats: 5 Gols: 4
Total minuts:
366 Mitjana: 1 gol cada 92 minuts


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.