Esports

Maradona inicia un hermètic tractament psiquiàtric

La clínica no difondrà informes mèdics com ho van fer els sanatoris Güernes i De los Arcos on va estar ingressat

Sense visites durant un mínim de dues setmanes. Diego Armando Maradona ha iniciat ja un hermètic tractament a la clínica psiquiàtrica Avril per combatre la seva addició a l'alcohol. Podria estar internat fins a dos mesos.

L'exfutbolista, que ha donat el seu consentiment per ingressar en aquest centre assistencial, no té cap privilegi respecte a d'altres pacients i només ha demanat que l'instal·lin un televisor a la seva habitació. La clínica no difondrà informes mèdics com van fer els sanatoris Güernes i De los Arcos, on va ser assistit des del 28 de març passat per una hepatitis tòxica aguda provocada pel consum de begudes alcohòliques.

“Diego està bé, molt lúcid i coherent. S'ha curat de la seva hepatitis, però no pot prendre ni una gota d'alcohol, perquè en cas contrari la seva situació podria empitjorar abruptament”, ha explicat el seu metge personal Alfredo Cache al diari argentí La Nación. “És el primer cop que Diego firma i accepta sotmetre's a un tractament per la seva addicció a l'alcohol, fet que m'omple d'expectatives sobre la seva recuperació”, ha afegit.

No obstant, Cache no s'ha atrevit a assegurar que Maradona compleixi amb el tractament. “Tractant-se d'ell, no es pot dir quan temps estarà internat”, ha afirmat.

Maradona va ser traslladat el 21 d'abril passat a la clínica Avril, on especialistes en nutrició han elaborat una dieta alimentària mentres el tracten amb psicofàrmacs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.