Esports

Pedrosa portarà collar ortopèdic durant 5 dies

El pilot català és tercer en la classificació general del Mundial de Moto GP, per darrera de Casey Stoner i Valentino Rossi

No té cap fractura però haurà de portar collar ortopèdic. Després de l'aparatosa caiguda de Dani Pedrosa en el GP de Turquia, el pilota català ha passat per l'Institut Dexeus de Barcelona, amb l'objectiu de descartar definitivament cap tipus de fractura i iniciar la recuperació el més aviat possible per estar en condicions per a la pròxima prova del Mundial de Moto GP, que es disputarà en el circuit de Shangai d'aquí a quinze dies. El pilot català és tercer en la classificació general del Mundial de Moto GP, per darrera de Casey Stoner i Valentino Rossi.

Pedrosa va ser arrossegat en la primera volta de la carrera turca en una caiguda múltiple que va provocar el francès Olivier Jacque (Kawasaki). Tot i que va ser examinat a l'hospital del circuit d'Istambul Park, es va decidir que també passés pel centre sanitari de la capital catalana. Així, des de l'aeroport de Barcelona, Pedrosa es va dirigir directament a la Clínica Dexeus, on el va atendre el doctor Xavier Mir.

Després d'una ressonància magnètica cervical i dorsal i una placa toràcica, on s'apreciaven fortes contusions, els metges han descartat qualsevol fractura. No obstant això, han recomanat Pedrosa portar collar ortopèdic durant quatre o cinc dies per evitar moviments sobtats i descansar els muscles del coll i les cervicals, i continuar amb un tractament amb calmants i antiinflamatoris per alleugerir el dolor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.