Esports

Salgado i Sergio Ramos es contradiuen respecte a que la final de Copa es jugui al Bernabéu

El Madrid va ser l'únic equip que va sol·licitar a la Federació Espanyola de Futbol acollir la final

El jugador del Reial Madrid Míchel Salgado ha qualificat aquest matí de "provocació" que la final de la Copa del Rei es jugui a l'estadi Santiago Bernabéu. La decisió de jugar-hi la final la va prendre la Federació Espanyola de Futbol atenent les sol·licituts rebudes. La única sol·licitud rebuda va ser, precisament, la del Reial Madrid. L'estadi que acull la final rep a canvi 1 milió d'euros. En canvi, Sergio Ramos s'ha mostrat favorables a que la final es jugui al Bernabéu, amb una sola condició: "Si el Barcelona arriba a la final i ha de celebrar el títol, mentre ho faci amb respecte, és comprensible"

Salgado ha fet les declaracions aquest matí en relació a les pancartes que es van veure al Santiago Bernabéu en el partit de diumenge contra el Sevilla en què els seguidors es queixaven d'acollir una final en què, pressuposaven, hi jugarà el Barça (l'equip blaugrana juga aquesta nit la tornada de la seva semifinal al camp del Getafe).

Segons Salgado, "el que no s'ha de fer a la vida és provocar la gent, i hi ha més estadis. És com si nosaltres juguéssim la final al Camp Nou. No seria positiu". Cap altra estadi ha sol·licitat acollir la final, tampoc el Camp Nou, malgrat el milió d'euros que l'entitat que l'acull rep a canvi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona