Esports

Ferrero es retira per problemes estomacals

Carles Moyà s'enfrontarà en vuitens de final a l'argentí David Nalbandián

Juan Carlos Ferrero, setè cap de sèrie, s'ha retirat del Godó per culpa d'uns problemes estomacals, tot just començar el partit que l'enfrontava a Pablo Andújar. Ferrero, que avui debutava en el torneig barceloní, ha abandonat la pista central, a causa d'una indisposició, a l'inici del primer set, quan anava 2-1 en contra.

Andújar, que s'ha classificat per als vuitens de final procedent de la fase prèvia, s'enfrontarà ara a l'argentí Guillermo Cañas, que avui s'ha desfet amb rotunditat (doble 6-1) del txec Jiri Vanek.

Rafael Nadal continua favorit a l'Open Seat Godó. El manacorí ha destrossat el belga Kristof Vliegen, per 6-1 i 6-2, i passa a vuitens de final. Amb aquesta partit Nadal ha superat el seu rècord amb 68 victòries seguides en terra batuda.

Carles Moyà i Òscar Hernández també passen a vuitens de final de l'Open Seat Godó, després de guanyar a Félix Mantilla, per 3-6, 6-3 i 6-4, i l'alemany Benjamin Becker, per 6-1 i 7-6, respectivament.

Carles Moyà s'enfrontarà en vuitens de final a l'argentí David Nalbandián, quart cap de sèrie del torneig i que ahir va donar una exhibició a la pista central davant Beto Martín.

L'italià Filipo Volandri ha superat Nicolás Almagro, per 6-7, 6-4 i 6-1. El rus Nikolai Davydenko, aspirant al títol, s'ha estrenat amb victòria davant el seu compatriota Yuri Schukin. Per la seva banda, l'italià Potito Starace ha guanyat a Simone Bolelli, per 6-4 i 6-3.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.