El Barça d'hoquei patins culmina una dècada d'or

L'últim penal l'havia de llançar el Negro Páez, però no va caldre

El Barça Sorli Discau va resoldre ahir per la via ràpida la final contra l'Alnimar Reus (3 victòries a zero) i va firmar una fita impressionant: 10 lligues consecutives, 11 en els últims 12 anys. L'equip de Quim Paüls suma així tots els títols en joc d'aquesta temporada (lliga Europea, OK Lliga, Copa del Rei, Supercopa d'Europa i Copa Ibèrica) dos anys després del relleu tècnic a la banqueta amb l'adéu de Figueroa.

Ahir, al pavelló reusenc, el Barça es va imposar als penals (1-3, gols de Borregán, Carlos López Masoliver pels visitants i Gual pels locals) després d'haver empatat a 2 als 50 minuts reglamentaris i els 10 de pròrroga. L'equip blaugrana es va avançar 0-1 amb un gol d'Ordeig, però al mateix minut Cabestany igualava. Teixidó, futur jugador del Barça, feia el 2-1 i a tocar del final Borregán forçava el temps suplementari. L'últim penal l'havia de llançar el Negro Páez, però no va caldre. Era el punt final de la memorable carrera de l'argentí.