Esports

Nadal i Federer, sota de Barceló a la Catedral de Palma

Els dos millors tenistes del món juguen el partit d'exhibició "La batalla de les superfícies", que es podrà seguir per Antena 3 TV

Roger Federer i Rafael Nadal, números 1 i 2 del tenis mundial masculí, respectivament, van posar-se ahir a la Catedral de Mallorca, sota del treball artístic de Miquel Barceló, durant la presentació del partit d'exhibició que oferiran avui, dimecres, al Palma Arena, davant de més de 7.000 espectadors. L'enfrontament es podrà seguir per Antena 3 TV.

El partit, originalment batejat com La batalla de les superfícies, enfrontarà els dos jugadors en una pista híbrida, meitat de terra batuda, meitat d'herba. El partit, que començarà a les 16h, es jugarà al millor de tres sets. Els dos jugadors han manifestat la seva incertesa de cara al format del partit. Federer s'ha mostrat "entusiasmat" i Nadal ha destacat la importància del primer set per adaptar-se a la insòlita combinació de superfícies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.