Esports

San Siro s'empara en l'experiència

En el partidàs d'anada, el ManU va guanyar el Milan per 3 a 2 a Old Trafford

No serà tan fàcil veure una final anglesa a la Lliga de Campions. San Siro sempre ha cregut que els somnis es poden convertir en realitat, com va recordar ahir el tècnic del Milan Carlo Ancelotti, i més en temporades com aquesta, en què el destí pot marcar la seva ironia.

El Milan confia a remuntar el 3-2 de l’anada a Old Trafford i, de retruc, forçar un somriure hieràtic de la UEFA, que a l’agost va acceptar sense “extrema convicció” la participació de l’entitat rossonera en el torneig tot i que havia estat sancionat a Itàlia per l’escàndol dels partits arreglats i que avui podria veure el mateix club classificat per a l’onzena final de la Champions de la seva història i amb el somni de guanyar la setena Copa d’Europa.

El Milan es motiva com pocs en els grans desafiaments d’aquesta competició i apel·la a la seva experiència per eliminar un Manchester United poderós.

A Old Trafford el partit va ser espectacular i incert de cap a cap i tots els aficionats n’esperen una reedició a San Siro. En aquest sentit, hi ha un factor prometedor: el marcador de l’anada evita els càlculs. El Milan ha de guanyar per classificar-se, està obligat a atacar un adversari netament ofensiu. Els red devils tampoc poden especular, perquè tot i que un 0-0 els classifica, mai no han sabut jugar a un futbol matemàtic i, a sobre, la defensa no és el seu punt fort.

El lateral Evra està sancionat i, per bé que recupera Vidic i Ferdinand, la rereguarda no presenta totes les garanties. En els últims 12 partits, el ManU només ha conservat la seva porteria imbatuda dos cops; ha encaixat 15 gols i n’ha marcat... 34. “Tenim totes les possibilitats d’encaixar un gol, per això la clau d’aquesta semifinal serà la nostra habilitat per marcar”, va admetre el tècnic britànic Alex Ferguson. “Estic tranquil. Rebre un gol no seria cap tragèdia, perquè l’equip em transmet tranquil·litat i ja a l’anada vam marcar dos gols”, va replicar Ancelotti, més preocupat de no saber si podrà comptar finalment amb el tocat Maldini.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.