Esports

El Liverpool torna a eliminar el Chelsea en una semifinal de la Lliga de Campions

Partit trepidant, pròrroga, tensió i competitivitat, només els penals han decidit el primer finalista de la Champions

El Liverpool s'ha classificat per a la final de la Lliga de Campions en eliminar el Chelsea a Anfield a la tanda de penals (4 a 1). El partit i la pròrroga havien acabat 1 a 0, a l'igual que en l'anada al camp del Chelsea. El porter del Liverpool, l'exblaugrana Reina, ha aturat dos dels tres llançaments del Chelsea (només ha marcat Lampard), i el Liverpool n'ha tingut prou amb anotar els quatre que han xutat Zenden, Xabi Alonso, Gerrard i Kuyt, que ha tingut el privilegi d'anotar el gol definitiu.

El partit ha estat vibrant, amb ocasions per a tots dos equips, però molt condicionat pel gol del danès Agger en el minut 22 de la primera part, que igualava l'eliminatòria. A pesar de les anades i vingudes del partit d'una àrea a l'altra, el marcador s'han mantingut en l'1 a 0 i, per tant, l'eliminatòria neutralitzada. Tampoc la pròrroga ha servit per desfer l'empat global, i no ha estat fins als penals que dels dos equips n'ha sortit el primer finalista per a la final de la Lliga de Campions, que es jugarà el 23 de maig a Atenes.

L'any 2005, el Liverpool ja va eliminar el Chelsea en les semifinals de la Lliga de Campions; el rival a la final d'Atenes se sabrà demà quan acabi el partit entre el Milan i el Manchester United (2 a 3 a l'anada). Es pot donar el cas, si es classifiquen els italians, que es repeteixi l'espectacular final del 2005, en què el Liverpool de Rafa Benítez va remuntar tres gols al Milan i es va endur el títol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Qui té dret a fer vaga?

FILÒSOF
 

La primera flama

Girona
 
 

Golejada per esvair dubtes

Barcelona
 

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Barcelona
 

Lluny, també és un curs diferent

Girona
 
Jofre Carreras
JUGADOR DE L’ESPANYOL

“El futbol em resulta terapèutic”

sant adrià de besós
 

Si es fa un mal joc, es perd

BADALONA