Esports

Massa ponteja Alonso

"Si la situació continua així, Hamilton podria ser més perillós que Alonso", diu el pilot de Ferrari al seu web oficial

El pilot brasiler de Ferrari Felipe Massa considera actualment que el jove Lewis Hamilton, company d'equip a McLaren del vigent campió de la F-1 Fernando Alonso, és més amenaçador per conquerir el títol mundial que el pilot asturià.

Hamilton és el pilot novell (22 anys) amb millors registres de la història de la competició: ha fet quatre podis en les quatre primeres curses que disputava en la Fórmula 1 que l'han convertit en el líder provisional del campionat, per davant d'Alonso, i els pilots de Ferrari Massa i Raikkonen.

A la pàgina oficial de Massa, el pilot brasiler afirma que Hamilton "és definitivament el més consistent i no se sent aclaparat per la pressió" fins al punt que se sent incapaç decidir quins dels dos pilots de McLaren, Hamilton o Alonso, "és millor". "Si la situació continua així, Hamilton podria ser més perillós que Alonso. Ara per ara sembla més còmode amb el cotxe que Alonso".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.