Esports

Objectiu: Glasgow; opcions: 12.230 localitats; preu: més de 600 euros; Termini: dilluns 18h

Compte enrera per a la final de Glasgow de la Copa de la UEFA

El telèfon i el correu electrònic del club ja treuen fum. El termini per fer les prereserves d'entrades per a la final del dia 16 a Glasgow va arrencar ahir a la tarda, en un procés que s'allargarà fins dilluns a les 6 de la tarda. L'Espanyol ha optat per premiar els penyistes i els socis més antics amb un viatge que superarà els 600 euros per persona per garantir que no hi ha problemes per arribar a terres escoceses. El nombre de localitats a la venda serà de 12.230.

La centraleta de les oficines es va col·lapsar a primera hora del matí. La demanda d'informació era altíssima mentre una expedició de l'Espanyol era a Glasgow per saber tots els detalls del pròxim partit. Unes hores més tard, Pedro Tomás explicava el dispositiu de venda d'entrades per a Glasgow. Aquest tipus de processos sempre generen desconfiança. "Hem mirat de ser tan justos com era possible", va explicar el director general. D'entrada, va deixar clar el volum que absorbeix el club: 1.120 entrades es repartiran entre directius (dues per persona), jugadors (dues), empleats (una) i compromisos, corresponents al paquet més car, de 125€.

De 44 a 102€.
Un cop superada la part més morbosa, els detalls que han de seguir amb atenció els seguidors. Les entrades es divideixen en tres blocs (44 euros, 73 i 102) i el preu del viatge el mateix dia estarà en 590 o 580€ amb l'agència oficial del club, tot i que hi haurà tres agències més que l'oferiran. Cada soci pot fer la prereserva d'una entrada amb opció a una altra en cas que en sobressin, amb prioritat per als qui també són socis d'una penya (3.500 entrades). En cas que la demanda superi l'oferta, tal com indiquen les previsions, es premiarà l'antiguitat.

La web del club s'anirà actualitzant en un termini que finalitza dilluns a les 6 de la tarda. L'endemà es podrà recollir l'entrada a les taquilles i contractar també el viatge. L'Espanyol, que ahir va rebre trucades de persones que volien fer-se sòcies per mirar d'aconseguir un lloc a Glasgow, posa a disposició dels aficionats un telèfon (902 255 455) i una adreça de correu electrònic ([email protected]).

Preparatius embrionaris
L'Espanyol ha començat a negociar la manera de tenir entretinguts els socis, tant a Glasgow com a Barcelona. Tal com es va fer en la final de la Copa del Rei del 2006, unes carpes amenitzaran l'espera el dia 16. A diferència de la cita del Bernabéu, l'organització del punt de trobada no anirà a càrrec del club blanc-i-blau, sinó que quedarà sota responsabilitat de la UEFA.

L'Espanyol també va rebre ahir una proposta per col·locar una pantalla gegant al Lluís Companys perquè hi puguin seguir la final contra el Sevilla els socis i aficionats que s'hagin quedat fora de la cita de Glasgow. Des del club confiaven alhora que alguna sala de festes es sumés a la iniciativa. La final és un esdeveniment històric que cap periquito es pot perdre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.