Esports

Hamilton pateix un aparatós accident durant els entrenaments a Nurbrungring

Raikkonen aconsegueix la pole per al Gran Premi d'Europa de Fórmula 1, seguit d'Alonso i Massa

El pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton (McLaren Mercedes) ha patit un aparatós accident al circuit de Nurburgring durant els entrenaments d'aquest dissabte i ha hagut de ser traslladat en ambulància per rebre atenció mèdica, però tot apunta que podrà còrrer diumenge el Gran Premi d'Europa, en què Kimi Raikkonen (Ferrari) ha aconseguit la pole position, seguit de Fernando Alonso en segona posició i Felipa Massa en tercera.

Hamilton, actual líder del Mundial, ha rebentat la roda davantera dreta en els últims compassos de l'entrenament. Immediatament, el pilot, que ha pogut sortir pel seu propi peu del vehicle, ha estat atès pels serveis sanitaris i se l'ha traslladat d'urgència a un centre hospitalari per avaluar les conseqüències de l'accident.

Probable participació a Nurbrungring
Tot i l'aparositat de l'accident, Hamilton sembla estar en condicions de prendre la sortida en la carrera de demà. En qualsevol cas, la decissió definitiva sobre la seva participació no es prendrà fins demà al matí. Si es troba en condicions de participar en la competició, Hamilton sortirà en desena posició, des de la cinquena línia de la graella de sortida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.