Esports

El Sevilla viatja a Atenes i a Mònaco amb la idea de dedicar les dues victòries a Puerta

El sevillista es va desmaiar durant la primera part de la trobada que va inaugurar el curs de la lliga davant del Getafe

El Sevilla viatja avui cap a Atenes, on disputarà el partit de tornada de la Lliga de Campions contra l'AEK d'Atenes, i a Mònaco, per jugar la Supercopa d'Europa contra el Milan, amb l'idea de dedicar les dues victòries a Antonio Puerta, que encara és a la UCI de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Abans d'embarcar-se, el president del Sevilla, José María del Nido, ha dit als periodistes que "dins de la gravetat, Puerta ha experimentat una lleu millora que ens permet ser més optimistes encara que la seva vida ha patit un perill greu i segueix assistit per ventilació mecànica però està millor i l'equip viatja amb la idea de dedicar-li aquestes dues victòries".

El sevillista es va desmaiar durant la primera part de la trobada que va inaugurar el curs de la lliga davant del Getafe (4-1) i va ser traslladat en ambulància a l'hospital sevillà.

Puerta va ingressar al servei d'urgències de l'hospital a les 22.53 hores en parada cardiorespiratòria. Després de practicar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar amb èxit se'l va passar a l'UCI.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.