Esports

Alonso guanya a Nurburgring

Lewis Hamilton continua líder del Campionat, dos punts per sobre de l'asturià

L'asturià Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) ha estat el guanyador d'un Gran Premi d'Europa marcat pel xàfec que ha obligat a aturar la cursa durant uns vint minuts. La victòria d'Alonso al circuit alemany de Nurburgring el situa només a dos punts per sota del líder de la classificació general i company d'equip, Lewis Hamilton, que finalment ha pogut prendre part en la competició després de l'accident que va patir dissabte, però que no ha aconseguit puntuar, ja que ha quedat en novena posició.

El brasiler Felipe Massa (Ferrari) i l'australià Mark Webber (Red Bull-Renault) han quedat segon i tercer, mentre que el finlandès Kimi Raikkonen, que ha sortit en primer lloc, ha hagut d'abandonar a mitja cursa per problemes mecànics.

Hamilton continua líder
Després de la cursa d'avui, lidera el campionat Lewis Hamilton, amb dos punts de marge sobre Alonso. Massa se situa tercer a onze punts i Raikkonen cedeix un lloc i passa a ser el quart, a 18 punts del líder.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Diploma per a Èlia Canales

Girona/París
 

Corsaris de París

 
 

Or català 8 anys després

Sant Andreu de Llavaneres
 

Oriol Romeu torna a casa

Girona
 

El Nàpols, en el camí

Girona
 

Jordi Fernández els envia a casa

BADALONA / lillA (frança)
 

Sèries? Dues tasses

París / Girona