Esports

Gorka confirma amb llàgrimes l'adéu

Els grans somnis costen sovint moltes llàgrimes. I Gorka Iraizoz ha posat rumb a San Mamés amb un nus a la gola, la veu entretallada i els ulls vessants d’emoció.  “Estic molt agraït a l’afició, que m’ha estimat i m’ha recolzat sempre que he estat al camp. Tots m’han fet molt feliços”, ha exposat amb un fil ben prim de veu el porter navarrès.

La tristesa per abandonar la seva casa es barreja amb la felicitat de defensar a partir d’ara l’Athletic. El ja porter exblanc-i-blau fitxa pel club bilbaí per quatre temporades.

L’Espanyol rebrà 4,6 milions d’euros, a cobrar finalment en quatre terminis, i es farà amb la cessió del porter blanc-i-vermell Iñaki Lafuente per una temporada. “Estic content que sigui ell qui vingui a l’Espanyol perquè el conec i sé que ho donarà tot per aquest club”, va indicar Gorka, que es pren “com un repte molt gran” arribar a Bilbao “pel que representa defensar la porteria de San Mamés”. “Ho afrontaré amb les mateixes ganes i il·lusió que vaig demostrar per arribar al primer equip de l’Espanyol”, va comentar.

Fi al neguit
Gorka ha reconegut que aquestes últimes setmanes se li han fet eternament angunioses pels dubtes que tenia sobre el seu futur. D’una banda, perseguir un somni; de l’altra, sortir del club que li ha donat tot. “Han estat uns dies molt complicats per al meu estat d’ànim. Ho he passat molt malament i demano disculpes per no haver parlat amb ningú”, ha raonat el porter davant la premsa.

Gorka Iraizoz ha girat full al seu passat amb molt sentiment. “M’he format a l’Espanyol, és el club que m’ha permès debutar a Primera i quan acabi la meva carrera el nom d’aquest club quedarà gravat molt a dins meu”, ha assegurat. “L’etapa a l’Espanyol m’ho ha aportat tot. És difícil quedar-se amb un moment, perquè n’hi ha hagut molts, però em quedo amb el dia de la final de la Copa del Rei, tot i que la fina de la UEFA a Glasgow, malgrat perdre, també va ser bonic”, ha recordat, al temps que subratlla que a través d’aquest club “he après a patir, i això és molt important”.

El conseller Joan Collet, que va acompanyar Gorka en el seu comiat, ha volgut destacar que “se’n va un futbolista al que considerem del planter per la seva implicació i per la seva integració al club. Ell sap que sempre tindrà les portes obertes del Espanyol. Només li puc desitjar que tingui molts èxits”.

Retrobada amb Lafuente
També li ha desitjat sort Jesús Mari Lacruz, que ha aprofitat per donar la benvinguda a Lafuente, amb qui va coincidir a l’Athletic. “És un gran porter, un jugador de garanties i un dels millors companys que he tingut”, va precisar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.