Esports

Henry: "Qui vulgui veure els fantàstics que vagi al cinema"

Primeres reaccions iròniques després de la mala imatge de l'equip a Santander

Thierry Henry, jugador francès del Barcelona, ha rebutjat avui la denominació de quatre fantàstics per a la davantera blaugrana assegurant que "els únics quatre fantàstics que conec són els que estan ara en el cinema".

El 14 del Barcelona, a més, ha aconsellat a qui vulgui veure "als fantàstics, que vagi al cinema", i s'ha mostrat partidari "que es parli de l'equip, encara que no puc evitar que la gent parli d'aquestes coses".

Suplent en el primer partit de Lliga, davant el Racing a Santander (0-0), Henry ha negat que al seu equip li faltés ambició per aconseguir els tres punts -"sempre intentem guanyar, però no sempre es pot"- i ha admès que els jugadors van sortir "decebuts" del Sardinero.

"Però cal ser pacients, estem començant i cal tenir paciència, encara que nosaltres també vam estar decebuts", ha comentat.

Henry ha fet broma fins i tot sobre la seva suplència -"la banqueta era còmode"- i ha confessat que no està acostumat a no ser titular, "però estic intentant recuperar la forma per assolir el meu millor nivell i aportar tot el que pugui", ha afegit.

Tres setmanes o un mes
El francès, a més, ha confessat que encara haurà d'esperar "tres setmanes o un mes" per arribar a la seva millor versió després que durant la temporada passada estigués "cinc o sis mesos sense jugar i gairebé sense entrenar-me".

A l'hora de buscar solucions sobre el joc de l'equip, Henry ha apuntat a "les consignes de l'entrenador".

"Ansiós" per debutar al Camp Nou, demà en el Trofeu Gamper contra l'Inter de Milà, el francès ha recordat que ja ha visitat el camp del Barça amb l'Arsenal i en diversos partits amistosos, "però serà molt diferent fer-ho com jugador del Barcelona".

Henry també s'ha reconegut "sorprès" pel mètode d'entrenaments del Barcelona, oberts a la premsa i al públic, al contrari del que passaba en l'Arsenal. "Allà quedaven dins del grup algunes situacions, però no tinc preferències", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.