Esports

La ciutat russa de Sotxi, seu dels Jocs Olímpics d'Hivern 2014

El Comitè Olímpic Internacional (COI) ha escollit la ciutat russa de Sotxi com a seu dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2014 després de la segona ronda de la votació efectuada pels membres del COI, que en la primera havien eliminat la candidatura de Salzburg.

El projecte de Sotxi, situada a la costa del Mar Negre i als peus de les muntanyes del Caucas, constitueix un èxit per al president Vladimir Putin, que aconsegueix per primera vegada per a Rússia uns Jocs d'Hivern.

La desconeguda Sotxi, que compta amb el suport del país més gran del món en extensió geogràfica, encara que ha de construir la major part de les seves noves instal·lacions, ha superat en la votació final la sud-coreana Pyeongchang.

Els representants de la candidatura russa han anunciat immediatament després de l'elecció que duran a terme una inversió propera als 12.000 milions de dòlars (aproximadament nou milions d'euros) per crear un complex esportiu que després dels Jocs pugui servir de centre d'entrenament per als atletes russos que practiquen esports d'hivern.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.