Esports

El Nàstic es converteix en el primer equip en baixar a 2a després de la victòria de l'Athletic de Bilbao

El Nàstic de Tarragona, que ha perdut contra l'Atlètic de Madrid per dos gol de Fernando Torres al minut 10 i 54, és ja un equip de Segona Divisió, tot i que encara falten tres jornades perquè s'acabi la lliga. El descens matemàtic s'ha produït perquè l'Atlhetic de Bilbao ha guanyat el Real Mallorca a San Mamés.

El Nàstic, que va iniciar la temporada amb l'entrenador Luis César Sampredo, ha ocupat la part baixa de la taula durant la major part de la temporada. El canvi d'entrenador va provocar una reacció que el va fer somiar amb la permanència, però no ha pogut ser.

L'equip tarragoní, un any després d'assolir l'ascens a la màxima categoria, torna doncs a segona perquè encara que sumés els nou punts que encara ha de disputar ja no podria assolir la salvació.

El triomf de l'Atlhetic ha estat, a més, a punt de sentenciar el Celta, que empatava el seu partit amb el Betis fins al minut 90, quan l'àrbitre ha pitat un penalt que Baiano ha marcat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.