Esports

Confonen Ramon Calderón amb un delinqüent comú

El president del Reial Madrid ha estat retingut a l'aeroport de Nova York per error

Ramón Calderón, president del Reial Madrid, ha estat "retingut" aquesta matinada per les forces de seguretat dels EUA a l'aeroport de Nova York per un malentès amb el seu cognom.

"L'error s'ha produït quan un funcionari d'Immigració ha constat que un dels cognoms del president del Reial Madrid figurava al llistat d'immigrants", segons explica el club en un comunicat de premsa.

La coincidència amb el cognom ha "activat el procediment habitual en aquest casos i que aquests dies és més estricta ja que el president dels EUA, George W. Bush és a Nova York".

Calderón, que anava acompanyat per la seva dona per fer un viatge privat, ha estat retingut durant un parell d'hores degut a la confusió pel seu cognom que coincideix amb el d'un delinqüent buscat per la policia nord-americana.

Trucada al ministe d'Interior
Quan s'ha produït l'incident, la dona de Calderón ha trucat al ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, amb qui l'uneix una gran amistat, però finalment no ha estat necessària la seva intervenció.

Una vegada s'han contrastat les dades personals, el president del Reial Madrid ha pogut abandonar l'aeroport sense problemes i continuar amb el seu viatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.