Esports

Els Spurs guanyen la NBA

La sèrie final acaba amb un fulminant 4-0 a favor de l'equip de San Antonio

Els Sant Antonio Spurs s'han proclamat aquesta matinada a Cleveland nous campions de la NBA després de vèncer als Cleveland Cavaliers per 83-82 en el quart partit de la sèrie final. El resultat de la sèrie, que es juga al millor de set, ha estat un fulminant 4-0.

El base francès Tony Parker, amb 24 punts, 7 rebots i una assistència, va ser seleccionat com el Jugador Més Valuós (MVP) de la final.

Amb aquest triomf, els Spurs sumen un quart títol de lliga, el tercer en els últims cinc anys, i es converteixen en la quarta dinastia de renom a la NBA, al costat de clubs com els Boston Celtics, Los Angeles Lakers i Chicago Bulls.

La victòria per 4-0 en una final de la NBA aconseguida per l'equip de Texas és la vuitena que es dóna en la història de la NBA. Les set anteriors havien estat aconseguides pels altres tres grans equips de la NBA, els ja citats Celtics, Lakers i Bulls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.