Esports

El Ricoh Manresa aconsegueix el pressupost exigit per l'ACB

El club ha previst un pressupost de 3 milions d'euros, pendent de les vendes d'abonaments i espais publicitaris

El Ricoh Manresa ha aconseguit els 600.000€ que li faltaven per completar el pressupost de 3,3 milions sense dèficit exigit per l'ACB.

Segons que ha explicat el president Josep Vives en una assemblea informativa oberta a tots els socis, el club ha aconseguit un patrocinador que aportarà gran part dels diners que faltaven. Vives no ha volgut fer públic el nom del nou patrocinador, que serà presentat pròximament a l'Ajuntament de Manresa.

A més, el dirigent ha confirmat que T-Systems (un altre dels patrocinadors de pes) mantindrà el seu suport a l'entitat, de manera que completa el trio de firmes que van sustentar l'equip la temporada passada al costat de Ricoh i Suzuki.
 
El president del conjunt manresà ha afegit que, encara que ara s'ha obtingut el pressupost necessari, l'objectiu de la directiva és consolidar "un projecte a mitjà i a llarg termini", de manera que se seguirà treballant en la recerca de més vies de finançament.

Per altra banda, Vives s'ha mostrat obert a seguir en converses amb la Generalitat sobre la creació d'una fundació de suport al bàsquet català, proposta que va fer pública en una conferència informativa en la que va apuntar a la possibilitat de renunciar a l'ACB si les institucions no s'implicaven en el projecte del Ricoh Manresa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.