Esports

Zabaleta: "L'equip ha arrencat amb molta il·lusió"

"El que vam aconseguir l'any passat ens obliga a portar a l'equip èxits importants"

El defensa argentí de l'Espanyol Pablo Zabaleta ha assegurat avui a Peralada (Alt Empordà) que el conjunt blanc-i-blau ha arrencat la pretemporada "amb molta il·lusió" i "amb ganes d'establir una bona base per al que ve".

Zabaleta ha remarcat que "aquesta temporada cal aspirar a coses importants", perquè "el que vam aconseguir l'any passat ens obliga a portar a l'equip èxits importants. Hem de corregir errors de la temporada passada perquè no tornin a succeir".

En aquest sentit, l'argentí ha reconegut que "el fet de poder entrar a Europa, sigui UEFA o Champions, ens va molt bé als jugadors i al club, perquè ens donen prestigi. Però la Copa és un títol més per a la història. És difícil elegir, però els dos reptes estan a l'abast i podem lluitar pels dos".

Aquesta és una temporada important també per al blanc-i-blau, qui aspira a consolidar-se en el lateral de la defensa, encara que "si en un moment determinat he d'ocupar una altra posició no tinc problemes".

Finalment, també ha parlat del seu desig de tornar a la selecció argentina. "La selecció és un repte important, arribar seria un orgull. Ho aconseguiré si faig bé les coses aquí, si mantinc la regularitat de la temporada passada. La selecció argentina té una gran competència", ha finalitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.