El Madrid deixa a Koeman un València destrossat

Barcelona i Espanyol juguen els seus partits aquest dijous

Ronald Koeman tindrà feina per recollir les restes d'un València que aquest dimecres ha sortit derrotat de Mestalla. El Reial Madrid ha guanyat el conjunt valencià per un contundent 1-5 que referma el club madrileny al liderat de la lliga de primera divisió. Barcelona i Espanyol disputen aquest dijous els seus partits contra Múrcia i Valladolid, respectivament.

El Reial Madrid s'ha imposat amb tota autoritat al València gràcies a un inici aclaparador, amb un gol de Raúl durant el primer minut de partit. Van Nistelrooy (9'), Sergio Ramos (30') i altre vegada Van Nistelrooy (37') han portat l'equip blanc al descans amb una superioritat de quatre gols a zero. Al retorn del mig temps, el València ha fet un esforç per redreçar el partit, gràcies a un gol d'Angulo (58'), però poc després, Robinho (65') ha tancat el recompte de gols del partit.