Esports

El Barça tria Milito

L'equip blaugrana ja ha tancat un acord amb el jugador i negocia el traspàs amb el club aragonès

Després de negociar a dues bandes durant gairebé una setmana i de valorar tots els pros i els contres, el Barça va decidir ahir descartar el fitxatge de Cristian Chivu (Roma) i agafar de ple la via de Gabriel Milito. El central i capità del Saragossa s'ha convertit així en la primera opció per reforçar la defensa blaugrana i l'operació es podria tancar en les pròximes hores o dies.

Amb el jugador encara no hi ha acord, però fonts de totes dues parts asseguraven ahir que no hi ha d'haver grans problemes. Les converses entre el Barça i el representant del futbolista, Eduardo Gamarnik, ja estan engegades i van a bon ritme. Gaby Milito tindrà un nivell salarial mitjà alt dins la plantilla -cosa que vol dir un sou al voltant d'uns tres milions d'euros-, força inferior al que exigia Chivu per firmar de barcelonista.

Plantats als 20 milions
Pel que fa a la negociació amb el Saragossa, la situació per ara és més complicada. L'entitat aragonesa demana 20 milions d'euros i d'aquí no baixa, mentre que el Barça n'ofereix uns 15 més algun o alguns jugadors, que podrien ser Thiago Motta i Santi Ezquerro. "No hem rebut cap oferta en ferm, però ja saben el que demanem. Cal recordar que Gaby Milito té contracte amb nosaltres i podria seguir", va advertir ahir el director esportiu dels aragonesos, Miguel Pardeza, a Radio Madrid.

Ferran Soriano i Txiki Begiristain tenen previst incrementar avui els contactes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.