Esports

Trias renova per quatre temporades per l'Axa Barcelona

El pivot català Jordi Trias ha renovat per quatre temporades com a jugador de l'Axa Barcelona, segons ha confirmat el club, després que el jugador ja hagués donat pràcticament per tancat l'acord fa uns dies.

Trias disposava d'una oferta del Tau Vitòria, però les seves preferències passaven per continuar en el Palau Blaugrana, on aquest any s'ha consolidat com un dels principals responsables del joc interior blaugrana.

El gironí es va proclamar millor jugador de l'última Copa del Rei i la seva permanència a l'equip redueix els problemes amb les quotes d'espanyols.

L'Axa Barcelona compta amb Roger Grimau, Fran Vázquez i el del planter Albert Moncasi, però necessita un nacional més si vol comptar amb dotze fitxes.

Trias portava tres temporades a l'entitat blaugrana, encara que la seva primera campanya es va veure interrompuda per una cessió al seu club d'origen, el Girona. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.