Esports

Juan Carlos Navarro s'estrena a la NBA amb 9 punts

Memphis Grizzlies, de la mà d'un recuperat i encertat Pau Gasol, ha plantat cara en la seva estrena d'aquesta temporada en la NBA davant els vigents campions, els Spurs de San Antonio, que sumen la seva segona victòria en la competició.
Un partit on el jugador franquícia de Memphis Pau Gasol s'ha lluit d'allò més i ha anotat 22 punts, 3 rebots i una assistència, i on s'ha viscut l'esperat i anhelat debut de Juan Carlos Navarro en la competició americana.

La 'Bomba' ha demostrat sobre la pista del FedExForum la seva qualitat per ser el millor dels reserves de la seva franquícia. El català ha disfrutat de 17 minuts sobre la pista, durant els quals ha anotat 9 punts, ha donat dues assistències i ha robat una pilota.

No obstant, el protagonista de la trobada ha estat l'argentí Manu Ginóbili, de San Antonio, que s'ha erigit en el líder de l'equip i en peça clau per al triomf dels Spurs. Ginóbili ha anotat 30 punts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.