Esports

Victòria treballada del DKV

La Penya sentencia l’Alba Berlín a l’últim quart, mentre l’Akasvayu comença amb una derrota ajustada a la pista del Galatasaray turc

La Copa ULEB no és l’Eurolliga, una evidència que els jugadors es van encarregar de recordar des del salt inicial ahir a l’Olímpic de Badalona. Graderies mig buides i un rival, el del DKV Joventut, l’Alba Berlín (79-67), que semblava oblidar que sense defensar és difícil aspirar a la victòria.
Un parell de triples de Mallet i l’encert de Jagla van posar d’entrada 14 punts de renda (21-7) per a l’equip verd-i-negre. El risc era contagiar-se de la passivitat i més en un dia en què les rotacions marca de la casa d’Aíto eren inviables per les lesions de Laviña i Rudy, així com els problemes de faltes de Ricky Rubio.

Dit i fet. La línia exterior de l’Alba va despertar i el duel va adquirir emoció a partir del segon quart amb l’ajuda de la rigorositat arbitral, que va enviar Rubio (4 faltes) i Mallet (3) a la banqueta. Només els triples de Barton van mantenir els badalonins per davant al descans (39-36) en uns minuts que van servir per viure el debut oficial de Pere Tomàs (7 p).

La segona part va estar marcada per la igualtat. El canell de Jenkins i Brown (6/7 triples) va donar a l’Alba esperances d’estrenar-se amb victòria (53-53) davant un DKV descentrat i amb dependència absoluta de l’encert de Mallet i Barton. N’hi va haver prou amb un 11-0 per obrir l’últim quart per garantir el triomf de la Penya.

En l’altre partit de la Copa ULEB amb representació catalana, l’Akasvayu Girona va perdre a la pista del Galatasaray d’Istanbul per 71-69. El partit va ser molt igualat, tot i que el domini va ser dels turcs, que van disposar d’una renda màxima de 9 punts (61-52), després d’un parcial d’11-0.
L’equip gironí va reaccionar amb San Emeterio, McDonald i Marc Gasol i va tenir opcions de guanyar, però McDonald, ja amb el marcador en 71-69, va errar un triple a 6 segons de la conclusió. Aquesta és la tercera derrota seguida de l’Akasvayu, comptant les dues que ha patit a l’ACB.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Qui té dret a fer vaga?

FILÒSOF
 

La primera flama

Girona
 
 

Golejada per esvair dubtes

Barcelona
 

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Barcelona
 

Lluny, també és un curs diferent

Girona
 
Jofre Carreras
JUGADOR DE L’ESPANYOL

“El futbol em resulta terapèutic”

sant adrià de besós
 

Si es fa un mal joc, es perd

BADALONA