Esports

El DKV Joventut impugna el quart partit de quarts de finals davant el Gran Canària

El DKV Joventut ha anunciat la presentació davant l'ACB d'un recurs en el qual impugna el quart partit de la sèrie de quarts de final disputat davant el Gran Canària Grupo Dunas en considerar que l'acció que va propiciar la disputa de la pròrroga es va produir fora de temps.

El club verd-i-negre sosté que amb 63-65 al marcador i fora del temps reglamentari es va sancionar amb falta personal una acció de Robert Archibald sobre Sitapha Savané. Els dos tirs lliures van ser anotats i després els canaris van guanyar en la pròrroga (74-71).

En una nota remesa als mitjans, el Joventut confirma la presentació avui del recurs davant l'ACB. "La mesura que hem emprès és la que havíem de fer. Hem elaborat un expedient, aportant les proves de vídeo a l'ACB. Avui l'hem enviat", ha assegurat Jordi Villacampa, president del club badaloní.

"L'ACB està a la defensiva i ens van dir que estàvem fora de termini, ja que ha d'anar al Jutge Únic que està a Madrid perquè prengui una resolució", ha indicat el dirigent del Joventut.

Villacampa es queixa de l'actuació de l'ACB. "Ens diuen que no n'estaven al corrent, que no és així, ja que encara que vam arribar a les dues de la matinada a Badalona, en el trajecte des de Las Palmas, vam fer una parada a Madrid i des d'allà vam fer totes les trucades pertinents", recorda el president de la Penya.

En qualsevol cas, Villacampa demana el suport dels espectadors de cara al partit de demà. "El partit és molt important, és una final per a nosaltres. Ens ho hem guanyat a la Lliga regular poder jugar el cinquè partit en la nostra pista i caldrà estar concentrats per poder guanyar al Gran Canària", ha indicat Villacampa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.