Esports

Ronaldinho: "Tots saben el que faig i el que deixo de fer, no m'amago"

"Em va molestar el que van dir, però sé on respondre", ha indicat el davanter barcelonista

El brasiler Ronaldo d'Assis 'Ronaldinho' ha assegurat que surt [de nit] "igual ara que fa dos anys", insisteix que no ha "incomplert el codi (disciplinari)" de l'entitat, així com que en el club "tots saben el que faig i el que deixo de fer, no m'amago".

El barcelonista, que ha tornat davant l'Stuttgart a una convocatòria després de tres partits fora de l'equip a causa d'una lesió muscular, una absència que va coincidir amb la publicació de les seves suposades sortides nocturnes, ha reiterat en que vol quedar-se al Barça. "A Barcelona em sento com a casa", ha afegit.

Molest i impotent
Assegura sentir-se "ansiós" per tornar a jugar. "Em va molestar el que van dir, però sé on respondre", ha indicat el davanter barcelonista, qui ha dit que s'havia "molestat" per la publicació de determinades informacions sobre la seva vida privada.
"Fa cinc temporades que sóc aquí i sempre he tingut la mateixa postura i el mateix comportament. Em va molestar, és normal, però no sempre la vida és meravellosa. Estic content perquè en moments així em centri en el meu treball, donaré la meva resposta dins del camp. És aquí on els respondré. Sempre hi ha hagut l'hora per fer les coses, sóc conscient de quan puc sortir i quan no puc. Sempre he viscut d'aquesta forma", ha insistit.

En unes declaracions al rotatiu barceloní Mundo Deportivo, Ronaldinho ha dit que Johan Cruyff, qui va afirmar sobre el brasiler: "No es viu del que has estat sinó del que ets", és una persona que "segueix vivint del passat".

Assegura el crac barcelonista que se sent molt estimat pel Camp Nou. Quan el seu nom va ser corejat pels espectadors durant el partit davant el Saragossa, Ronaldinho assegura que "va ser la demostració més bonica que podia rebre", ha explicat que estava al vestidor i llavors li van entrar ganes de "saltar al camp" per abraçar-se "un a un als 100.000 aficionats".

Pel que fa al seu futur, el deu blaugrana ha afirmat que no desitja ser traspassat. "Ni Chelsea ni Milà, vull quedar-me al Barça. Aquest és el meu desig", ha afegit.

Ronaldinho ha alabat el paper de Leo Messi i no ha dubtat a donar-li el seu vot com 'Pilota d'or'; ha dit que "serà genial" jugar al costat de Thierry Henry i ha qualificat de "gratificant" la possibilitat d'ajudar a les joves estrelles de l'equip com Giovani dos Santos o Bojan Krkic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.