L'Espanyol perd 1 a 3 davant el Deportivo en l'últim partit de Lliga

També es juguen els partits que afecten els equips que poden baixar de categoria

L'Espanyol s'ha avançat al Deportivo al minut 2 de la segona part del partit que s'ha disputat aquesta tarda a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona gràcies a un gol de Tamudo, però Iago al minut 15 i Sergio al minut 17 han donat la volta al marcador. A les acaballes del partit, al minut 38 de la segona part, Riki ha marcat el tercer gol del Depor.

Durant la primera part no s'ha mogut el marcador i l'expulsió del deportivista Andrade ha estat l'única incidència destacable.

El resultat final és intranscendent ja que tots dos equips estan situats a la part mitjana de la classificació, sense opció a jugar competicions europees ni problemes de permanència.

Celta i Reial societat, a segona
També s'estan jugant els quatre partits que afecten els equips que poden baixar de categoria: Racing-Betis (0-2), Athletic-Llevant (2-0), València-R. Societat (3-2) i Celta-Getafe (2-1). Segons els resultats actuals, acompanyaran al Nàstic a segona el Celta i la Reial Societat.