Esports

Saviola deixa el Barça

El davanter, que ha declinat nomenar cap responsable, ha assegurat que s'ha sentit maltractat pel club

Javier Saviola acaba de confirmar que no continuarà la temporada que ve al FC Barcelona. El davanter argentí s'ha acomiadat amb “amargor” pel tracte rebut en les últimes temporades i, segons ha afirmat, encara no té decidit quin és el seu futur professional a partir d'ara, un futur que podria incloure, fins i tot, el Reial Madrid.

“No es pot assenyalar amb la mà a ningú, però me'n vaig amb aquell sabor amarg de no haver tingut les coses clares. No han tingut un bon comportament amb mi, però això és cosa d'ells. Van actuar així i ells sabran per què ho han fet, jo marxo amb la conciència tranquil·la, sabent que he intentat fer les coses bé”, ha afirmat.

Saviola, que ha declinat nomenar cap responsable, ha assegurat que s'ha sentit maltractat pel club blaugrana i s'ha queixat de que en el partit contra l'Espanyol no va tenir l'oportunitat d'acomiadar-se de l'afició barcelonista.

Al seu entendre, l'oferta de renovació que va rebre del club va ser “una invitació” per marxar. No obstant, l'argentí ha assegurat que encara no s'ha compromès amb cap equip i que durant la pròxima setmana decidirà on jugarà la temporada que ve.

Preguntat sobre la possibilitat de fitxar pel Reial Madrid, Saviola ha dit que decidirà el seu futur tenint en compte “la seva professionalitat i el que li sembli bé a ell”, més enllà de si el seu fitxatge molesta o no. Dit això, però, ha matisat que no voldria “fer mal a la gent del Barcelona”.

Precisament, “l'afecte” de l'afició del Camp Nou és un dels punts positius que Saviola diu que se'n porta del seu pas pel Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.