Esports

La minigira comença bé

L'Espanyol venç el Heerenveen en el seu primer partit a Holanda amb gols de Torrejón, Jarque i Coro

Ernesto Valverde té les idees ben clares i el seu equip li respon. L'Espanyol va guanyar ahir el seu primer partit de la minigira holandesa contra el Heerenveen marcant certa evolució respecte al que es va veure a Anglaterra, on el conjunt blanc-i-blau no es va poder imposar davant el Coventry (1-1), el Bolton Wanderers (3-0) ni el Derby County (2-2), rivals molt rodats i molt durs en el contacte físic.

La millora ja es va insinuar des de l'alineació, ja que el tècnic de l'Espanyol va aplicar un onze prou titular, si es té en compte que encara diversos jugadors importants arrosseguen molèsties, com ara Tamudo, Moisés i De la Peña, que ni tan sols va viatjar a terres holandeses.

Amb tot, l'alineació ja comença a tenir bona pinta, sobretot en defensa, en la qual, com va quedar palès ahir, Zabaleta i Clemente Rodríguez als laterals i Jarque i Torrejón a l'eix central tenen més números que ningú per aconseguir la titularitat en l'inici de la temporada. Els dos centrals, per cert, van marcar els dos gols de l'Espanyol (Torrejón, min. 7; Jarque, min. 62), i no és per casualitat que ho van fer en jugada aturada, després del llançament d'un córner. Abans que els gols, però, va ser notícia el debut del nouvingut Iñaki Lafuente, a penes 48 hores després de confirmar-se el seu fitxatge pel club blanc-i-blau.

Una única mala sortida

El porter basc va tenir una prometedora actuació, amb tres aturades de mèrit. De fet, el gol que va encaixar (Pranjic, min. 65) va arribar després que refusés en primera instància un remat clar de Nielsen.

Va tenir feina, Lafuente, en el seu debut. Valverde no ha trigat a fer-li confiança, mentre espera que Kameni debuti en pretemporada diumenge davant l'Utrecht. El porter basc va fer una única mala sortida i va veure com Soulejmani rematava al travesser. A la represa, Sibon també fallava amb tot de cara. No obstant, l'Espanyol va saber patir. Valverde ja només va introduir tres canvis per simular un partit oficial. A poc més de deu minuts del final, Coro marcava el millor gol. Poc va importar que Moha fos expulsat a falta de quatre minuts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.