Esports

Acaba la primera jornada d'entrenament a Malàisia

En els entrenaments lliures ha sorprès el resultat de Moto GP, en què el francès Randy de Puniet i la seva Kawasaki ha superat l'australià Casey Stoner (Ducati). Dani Pedrosa (Honda) ha fet un bon registre però ha estat molt lluny dels seus millors temps.

250cc

El pilot Jorge Lorenzo (Aprilia) ha fet el primer pas per renovar el títol de campió del món de 250cc i ha aconseguit la 'pole position' provisional de la categoria després de la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi de Malàisia, penúltima prova del Mundial de motociclisme.

Una forta pluja caiguda a primera hora del matí ha marcat bona part de les sessions, i, dels favorits, només el balear ha estat a bon nivell. En tindria prou amb l'onzena posició per declarar-se campió d'aquesta temporada.

125cc
En 125cc s'espera la batalla entre les Aprilia de l'equip de Jorge Martínez Aspar, muntades per Héctor Faubel i Gabor Talmacsi, que ha estat el millor amb un quart lloc davant d'un rival que ni tan sols ha aconseguit un temps de classificació, tot i que la sorpresa ha sigut el millor temps de Pablo Nieto (Aprilia).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.