Esports

Márquez dóna la raó a Rijkaard i diu que a l'equip li falta "sacrifici i esforç" quan no juga al Camp Nou

Rafael Márquez, defensa mexicà del Barcelona, ha reconegut avui que al seu equip li està faltant "sacrifici i esforç" en els seus partits lluny del Camp Nou, després de signar a Valladolid (1-1) el tercer empat en cinc desplaçaments de la lliga.

El jugador blaugrana ha fet seves les crítiques que el seu entrenador, Frank Rijkaard, va llançar després del partit del Nuevo Zorrilla, i ha assumit que al Barcelona li falta "fer el que fem a casa", un joc que passa per "pressionar més i treballar quan no tenim la pilota".

Encara que Márquez ha ressenyat que el Barcelona s'ha d'enfrontar habitualment a equips que deixen "poc espai per desenvolupar el nostre joc", ha concedit que els jugadors de l'equip blaugrana han d'"esforçar-se més" per trobar "buits en els rivals i poder sorprendre".

El rendiment de l'equip "no és preocupat"
Amb 6 punts sobre 15 possibles, el Barcelona baixa les seves prestacions quan juga com visitant, però Márquez ha subratllat que el rendiment de l'equip "no és preocupant", sinó que el Barcelona ha d'"intentar jugar fora de casa com ho fem al Camp Nou".

En arribar de Valladolid, el Barcelona s'ha dirigit directament de l'aeroport a La Masia per realitzar el seu entrenament matinal, lleugerament més llarg d'allò habitual en una sessió post-partit. Malgrat això, Márquez no ho ha interpretat com un càstig a la plantilla i ha revelat que Rijkaard només "ens ha comentat que tenim molts partits seguits i que tindrem poc temps de recuperació".

Malgrat que alguns símptomes de l'equip remeten als de la temporada passada, Márquez ha intentat tancar el capítol de l'any anterior i ha destacat que l'equip està "intentant buscar l'equilibri entre els partits de casa i els de fora".

"El tècnic decideix"
Per això, el mexicà ha avalat el plantejament tàctic del seu entrenador i s'ha mostrat escèptic sobre les possibilitats que un canvi de l'esquema de joc asseguri millors resultats. "És el tècnic qui decideix, però si fins ara ens ha funcionat la tàctica o els moviments, potser hem de sacrificar-nos i esforçar-nos una mica més per millorar fora de casa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona