El Barça guanya l'Athlètic de Bilbao (3-1)

Ronaldinho ha marcat dos gols a pilota parada durant el primer temps

El FC Barcelona guanya per tres gols a un l'Athlètic de Bilbao en el seu primer partit de Lliga al Camp Nou.

Ronaldinho ha estat l'autor dels dos gols, el primer a minut 8, en un llançament de falta que ha batut Iraizoz per l'escaire esquerra, i el segon al minut 34 de penalti. La pena màxima ha estat xiulada per una entrada del porter del conjunt basc a Henry. Iraizoz ha hagut de ser atès pel fort cop que ha rebut en l'entrada.

Ja en la segona part, Susaeta ha escurçat distàncies al minut 71, i tot seguit ha esclatat la polèmica amb el 3-1. Un tret de Touré Yaya ha topat amb el travesser i després de botar sobre la línia de gol, ha sortit cap a l'exterior. L'arbitre ha donat el gol un cop ha consultat amb el seu assistent, tot i les protestes dels jugadors bascos.

L'ambient s'ha escalfat en pocs minuts, i l'arbitre ha expulsat el barcelonista Marquez i l'athlètic Koikili.