Esports

Ronaldinho, fora de la convocatòria pel partit contra el Vila-real

La novetat de la convocatòria és el davanter Santi Ezquerro, que ocuparà al camp la plaça de Ronaldinho

Ronaldinho és el gran absent a la convocatòria del Barça pel partit de Lliga de demà davant el Vila-real a El Madrigal.

El brasiler no ha pogut participar avui a l'entrenament del Barça, degut al retard que ha patit l'avió amb el qual tornava de Brasil, on el passat dimecres va jugar un partit contra l'Equador.

L'entrenador Frank Rijkaard ha donat descans a Ronaldinho i se'l reserva pel partit de la Lliga de Campions que es jugarà el proper dimarts al camp del Glasgow Rangers. Rijkaard compta, però, amb Giovani dos Santos que ha arribat a l'entrenament del Camp Nou a temps per participar a l'entrenament de l'equip.

La novetat de la convocatòria és el davanter Santi Ezquerro, que ocuparà al camp la plaça de Ronaldinho. I continuen fora per lesió: Samuel Eto'o, Touré Yaya, Rafa Márquez, Gianluca Zambrotta i José Edmílson.

Els divuit jugadors convocats pel Barça per viatjar a Vila-real són els porters Valdés i Jorquera i Puyol, Thuram, Milito, Oleguer, Sylvinho, Abidal, Xavi, Iniesta, Marc Crosas, Deco, Messi, Ezquerro, Bojan, Giovani, Henry i Gudjohnsen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.