Esports

Els internacionals del Barça tornen 'tocats'

L'argentí Lionel Messi és dubte per al partit que l'equip disputarà diumenge a Pamplona contra l'Osasuna

La plantilla blaugrana ja es troba al complet a Barcelona, un cop tots els jugadors han tornat dels seus respectius compromisos internacionals, tot i que quatre dels seus integrants, Ronaldinho, Rafael Márquez, Giovani dos Santos i Lionel Messi, s'han entrenat al marge del grup per molèsties.
Messi és dubte per al partit que el seu equip disputarà diumenge a Pamplona contra l'Osasuna, per una contractura als isquiotibials de la cama dreta, lesió que es va fer amb la selecció argentina.

Segons han informat els serveis mèdics del club blaugrana, Messi ja va tornar de la concentració de la selecció argentina lesionat. Malgrat que ahir es va entrenar amb aparent normalitat amb la resta del grup, l'argentí s'ha exercitat avui per separat dels seus companys. Els metges del club blaugrana consideren que hi ha "risc d'una lesió més important" i per tant la presència de Messi contra l'Osasuna és dubtosa.

Messi s'ha limitat avui a fer una mica de carrera continua, al costat de Giovani, a La Masia, on també s'entrenava Carles Puyol, que ultima la seva posada a punt.

Ronaldinho i Márquez, que van disputar els 90 minuts de l'amitós entre Mèxic i Brasil, han fet exercicis de recuperació al gimnàs.

El davanter Eidur Gudjonhsen, que ahir va tornar de la concentració amb Islàndia, sí que ha realitzat, en canvi, el mateix treball que la resta de la plantilla, que s'ha entrenat durant una hora i mitja al Miniestadi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.