Esports

Catalunya guanya el Campionat del Món de curses de muntanya

La selecció catalana de curses de muntanya s'ha proclamat matemàticament campiona del món després dels resultats aconseguits aquest cap de setmana a la sisena cursa de la temporada disputada a Ontake (Japó).

La prova nipona se l'ha adjudicat en categoria masculina el corredor cerdà del Centre Excursionista de Catalunya Kilian Jornet, mentre en fèmines la victòria ha estat per a l'andorrana Stephanie Jiménez. La segona plaça l'han ocupat el mataroní Jessed Hernández i l'atleta del Centre Excursionista d'Abrera (Baix Llobregat) Mònica Ardid.

La classificació general masculina després de la prova asiàtica l'encapçala el corredor mallorquí de la selecció catalana Tofol Castanyer seguit del segovià Raúl Garcia, mentre que la tercera, quarta i cinquena plaça són per al santboià Agustí Roc, Kilian Jornet i Jessed Hernández respectivament.

En noies hi ha hagut un canvi a la classificació general que ara encapçala Stephanie Jimenez, seguida per l'urgellenca Anna Serra i Mònica Ardid que, empatades a punts, ocupen la segona i tercera posició.

Catalunya amb 1.830 punts és ja la campiona del món a falta de l'última prova del circuit que s'ha de celebrar el pròxim 23 de setembre a Zegama (Euskadi).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.