El Nàstic arrenca un empat al Xerez (2-2)

El Nàstic de Tarragona ha estat a punt de guanyar al domicili del Xerez, però un penal al descompte ha deixat el resultat en un empat a dos gols. El partit s'ha poosat interessant tan bon punt ha començat el joc, després de cessió de Tortolero al seu porter, aquest ha enderrocat Jordi, del Xerez, i l'àrbitre ha expulsat el porter i ha decretat penal, transformat per Jordi en l'1-0.

El conjunt català ha acusat l'impacte psicològic de l'expulsió i el gol matiner i ha tardat a reaccionar, si bé ha aconseguit moure molt bé la pilota al centre del camp però sense acostar-se a porta en tot el primer temps. Els gaditans s'han animat, han tancat molt bé els seus buits i han treballat pel segon gol, sobretot amb Calvo i Martín, i aprofitant robatoris de pilota però que no arribaven a generar ocasions.

Sí que ha pogut arribar el segon gol local en el minut 24, quan Abel Aguilar ha disparat una pilota que ha acabat estavellada al travesser del Gimnàstic. Gairebé al final de la primera part, Campano ha llançat una falta, la pilota ha donat al braç de Abel Aguilar, el col·legiat ha indicat penal i Campano ha aconseguit l'1-1.

Atacs ràpids en la segona part
Després del descans els dos equips han practicat un joc d'atac ràpid i amb constants obertures a les bandes amb la qual cosa s'ha iniciat una fase d'alternativa a la recerca d'un gol que desequilibrés el marcador.

Però la pressió al centre del camp per part dels uns i dels altres ha fet que el joc s'alentís fins al minut 72, en què el Nàstic ha pogut avançar-se de no ser pel porter Chema que ha vençut Maldonado en l'un contra un i ha desviat a córner. Dos minuts després, Campano ha tret una falta al segon pal i Gorka de fort llançament amb l'esquerra ha marcat el segon gol per a l'equip de Tarragona.

Al tram final el Xerez ha marxat decididament a l'atac i ha obtingut el premi de l'empat després que un enderroc del visitant Gorka al sevillà Antoñito fos sancionat amb penal, que Michel ha transformat en gol en el minut 91.