Esports

Ezquerro: "El president de l'Athletic no ha complert la seva paraula"

"No és estrany que hagi passat això; a les eleccions el president em va oferir diners per poder dir el meu nom"

El davanter del Barcelona Santi Ezquerro ha carregat avui contra el màxim dirigent de l'Athletic de Bilbao, Fernando García Macua, a qui ha acusat de "no complir amb la seva paraula" de fitxar-lo després de guanyar les eleccions a la presidència del club basc.

Ezquerro ha explicat que ha rebutjat "ofertes importants", entre elles la d'Osasuna, per fitxar per l'Athletic i que, si finalment no ha tornat a vestir-se de blanc-i-vermell, és perquè Macua l'ha enganyat.

Ofertes rebutjades
"No m'he quedat en el Barcelona per collons. Fins a l'últim dia del termini (31 d'agost) tenia l'oferta de tornar a Bilbao i, quan vaig decidir acceptar-la a la tarda, el president em va oferir unes condicions diferents de les que havíem pactat", ha explicat.

El jugador ha lamentat que això li hagi passat amb l'Athletic, club en el qual va militar durant set temporades "i en el qual sempre hi ha hagut gent seriosa i de paraula", encara que no s'ha mostrat sorprès pel que ha passat.

"No és estrany que m'hagi passat això, quan a les eleccions el president em va oferir diners per poder dir el meu nom", ha revelat.

Ezquerro ha assegurat que es va negar a acceptar aquella compensació econòmica, perquè si un dia tornava a Bilbao "seria per l'Athletic, no per un president", però sí que li va comunicar a Macua la seva predisposició a tornar a San Mamés.

El davanter blaugrana també ha denunciat que va oferir a Macua negociar la seva carta de llibertat, "perquè la meva arribada li sortís gratis", però que el president li va demanar que no fes res "i va enviar un representant (Gorka Arrinda) a negociar en nom de l'Athletic", en una decisió que no acaba d'entendre.
"Estic una mica fart que es vengui una imatge falsa meva per rentar la d'un president que s'ha omplert la boca dient-me que me n'anava a fitxar, que està filtrant coses de mi a diaris biscaïns que no són veritat, i que al final no ha complert la seva paraula", ha afegit Santi Ezquerro.

Sorpresa de Caparrós
L'atacant fins i tot va conversar ahir amb el tècnic de l'Athletic, Joaquín Caparrós, aprofitant que el conjunt basc visitava el Camp Nou. "Li vaig explicar perquè no havia vingut i es va quedar sorprès, perquè em va dir que no sabia res", ha comentat.

Ara Santi Ezquerro, a qui li queda un any més de contracte amb el Barcelona i sap que no entra en els plans del tècnic blaugrana, Frank Rijkaard, buscarà una sortida quan s'obri el mercat d'hivern.

"Intentaré fer-ho el millor possible aquests mesos, però sé que està complicat perquè aquí hi ha molta competència i, al desembre, quan torni a obrir-se el mercat, buscaré una bona solució per a mi", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.