Esports

L'exprimer ministre tailandès vol comprar el Manchester City

Si es concreta l'operació, el City serà el vuitè equip de la lliga anglesa en mans d'inversors estrangers

L'exprimer ministre tailandès Thaksin Shinawatra ha presentat una oferta de compra pel Manchester City per més de 120 milions d'euros. De fet, segons informa la premsa britànica, la directiva del grup l'ha acceptat i ha recomanat als accionistes que també ho facin.

Abans de fer-se amb les regnes del City, però, Shinawatra haurà de passar un test formal de la Premier League que determina si una persona és “digna i adequada”. Si l'operació arriba a bon port, el Manchester City esdevindria el vuitè equip de la lliga anglesa que cau en mans d'inversors estrangers, després de l'Aston Villa, Chelsea, Fulham, Liverpool, Manchester United, Portsmouth i West Ham.

“Estic encantat que la directiva del Manchester City hagi recomanat la meva oferta. El que desitjo és continuar amb l'excel·lent treball de John Wardle (actual president del club) i el seu equip”, ha comentat Shinawatra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.