Esports

Iban Mayo dóna positiu en EPO

El Saunier Duval-Prodir ha anunciat que la notificació de la Unió Ciclista Internacional (UCI), en la es comunica el positiu per EPO del seu corredor Iban Mayo en un control realitzat el passat 24 de juliol, el segon dia de descans del Tour de França.

"En la línia de neteja i lluita contra el dopatge que està duent a terme l'equip, el corredor queda immediatament suspès d'ocupació i sou en espera de la contraanàlisi, després de la qual, si es confirma el positiu, es procediria a la rescissió del seu contracte", assenyala l'agrupació en un comunicat.

En setzè lloc
El ciclista basc, que fins a la primera contrarellotge de 54 quilòmetres de la localitat d'Albi va tenir opcions en la general, va acabar al setzè lloc de la classificació general a 27:09 minuts d'Alberto Contador.

Aquest seria el tercer positiu que s'ha detectat en la cursa francesa després dels del Kazajo Alexandre Vinokourov (Astana), per transfusió sanguínia, i l'italià Cristian Moreni (Cofidis), per testosterona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.