Esports

Josep Guardiola es fa càrrec del Barça B

L'ex jugador Pep Guardiola torna al FC Barcelona, sis anys després, per a afrontar la seva primera experiència com entrenador al capdavant de l'equip filial en la Tercera Divisió, amb el repte de recuperar la plaça perduda aquesta temporada en Segona B.

Guardiola, de 36 anys i un dels símbols de la pedrera del Barcelona en la dècada dels 90, pren les regnes del Barça B per a les dues pròximes temporades" amb la màxima il·lusió", però també amb una gran dosi d'humilitat, conscient de la seva nul·la experiència com tècnic, malgrat haver estat un dels millors futbolistes que ha donat el club català.

"Com jugador vaig ser el que vaig ser, però com entrenador parteixo de zero. No tenia cap oferta, ningú m'havia cridat i, per això, estic molt agraït al club, perquè per a mi és un privilegi poder entrenar al Barça B", ha explicat Guardiola.

"Encara que, a dia d'avui, no sóc ningú com entrenador, vinc amb una il·lusió boja d'estar aquí, amb tota la disponibilitat d'ajudar amb allò que sigui necessari i covençut que farem una gran feina", ha afegit el capità del Dream Team.

Guardiola, que "estava disposat a entrenar el filial de franc", segons ha desvetllat Laporta, comptarà amb l'experiència com assistent de l'ex secretari tècnic del Terrassa, Tito Vilanova.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.