Esports

Puyol rep l'alta mèdica i Márquez és dubte contra el Llevant

El capità del Barça va ser operat el passat 21 de juny d'un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre

Carles Puyol, capità del Barcelona, ha rebut avui de manera oficial l'alta mèdica de la seva lesió, després de participar amb normalitat en un partit d'entrenament contra un combinat del filial, mentre que la presència del seu company Rafa Márquez en el pròxim partit de Lliga és dubtosa a causa d'un cop en el tendó d'Aquil·les del peu dret.

Puyol, operat el passat 21 de juny d'un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre, ja s'entrena des de fa diversos dies al mateix ritme que els seus companys, per la qual cosa demà podria tornar a una llista de convocats, per al partit de dissabte contra el Llevant.

El defensa va ocupar el lloc de central en el partit d'entrenament davant un combinat de jugadors del filial en què també han participat els suplents de l'últim partit de Lliga, contra el Saragossa (4-1).
Márquez, no obstant això, va patir una contusió en el tendó d'Aquil·les del peu dret durant el partit contra el conjunt de Víctor Fernández que el converteix en dubte per al partit del Ciutat de València de dissabte que ve.

El informe mèdic fet públic pel club confirma que la disponibilitat del mexicà per al partit contra el Llevant "dependrà de la evolució del seu dolor".

Gianluca Zambrotta també es va lesionar contra el Saragossa. L'italià podria patir un trencament en el recte anterior de la cama dreta, encara que el club anunciarà en les pròximes hores el diagnòstic exacte de la lesió del lateral.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES